הטבעונות פרצה לתודעה הציבורית בארץ ובעולם אחרי שזכתה לצמיחה דרמטית בכל העולם המערבי.
אורי שביט תספר לנו בהרצאה אינטראקטיבית וחווייתית:
- על הסיבות להתעוררות הטבעונית בארץ ובעולם
- על החסמים וההתלבטויות למעבר למטבח הטבעוני
- על איכות החיים הטבעונית בכל המישורים ("טבעוניות נהנות יותר")
- על הפשטות, הקלות והכיפיות של המטבח הטבעוני הביתי
על אורי שביט
עיתונאית אוכל, אשת תקשורת, מרצה ומנחת סדנאות בישול.
אורי הקימה את אתר האוכל "טבעוניות נהנות יותר", שמתפרסם במקביל באתר האוכל של YNET.
הבלוג זכה בתואר "בלוג האוכל הטוב ביותר לשנת 2013" בתחרות של המגזין טיים אאוט.
לאחרונה הרצתה האירוע TEDx בישראל שעסק בנושאי שינוי, סביבה וקיימות.